miturkiye.blogspot.com
Mi Türkiye
Xiaomi, Dünyanın En büyük 5. Teknoloji üreticisi
Çin’in Apple’ı olarak bildiğimiz 5 yıldan az bir süre önce akıllı telefon pazarına giren Xiaomi inanılmaz hızla büyüdü.
Apple’a benzer ürünler yaparak dikkat çeken Xiaomi şirketi hakkında kısa bilgiler verelim.
Xiaomi Nedir ? Xiaomi, Pekin tabanlı öncelikli olarak akıllı telefon üreticisi olan bir teknoloji şirketi.
Xiaomi’nin bilindik ürünleri neler ? Xiaomi’nin amiral gemisi geçtiğimiz hafta perşembe günü tanıtılan Mi Note. 5.7 inçlik phablet model
Apple’ın iPhone 6’sına cevap niteliğinde lanse edildi.
3299 Yuan (530$) fiyat etiketine sahip olan cihazı CEO Lei Jun Apple ile dalga geçer gibi tanıtmıştı.
Xiaomi RedMi 2 ise firmanın orta seviye akıllı telefonlarında biri.
Diğerleri gibi Android işletim sistemini kullanan 4.7 inçlik cihaz 113 dolardan satılıyor.

Xiaomi Türkiye Satışı

XİAOMİ TURKİYE - MiTURKİYE.BLOGSPOT.COM
Xiaomi Mi5 Xiaomi Mi4
logoblog

Xiaomi'den MacBook'a Rakip Geliyor.

Xiaomi'den MacBook'a Rakip Geliyor.

Xiaomi'nin merakla beklenen dizüstü bilgisayarı için artık geri sayıma geçildi. Xiaomi Mi Book ya da Mi Notebook olarak isimlendirilecek dizüstü bilgisayar çok yakında tanıtılıyor.

Android tabanlı MIUI arayüzünü geliştirerek mobil dünyasına adım atan ve kısa süre içerisinde mobil dünyasının önde gelen şirketlerinden biri olan Xiaomi, bugün teknolojinin birçok alanında yer almayı başarıyor.


Çinli şirket son olarak ürün yelpazesine iddialı bir bilgisayar çözümü eklemeye hazırlanıyor. Xiaomi'nin geçen yıldan bu yana dillendirilen dizüstü bilgisayarı için artık geri sayıma geçildi diyebiliriz.

Çin'in Twitter'ı olarak bilinen mikro-blog sitesi Weibo aracılığıyla yayınlanan son bilgiler Mi Book ya da Mi Notebook olarak isimlendirilecek bilgisayarın temmuz ayında tanıtılacağını gösteriyor. Xiaomi dizüstü bilgisayar neler sunacak?

Gelen bilgilere göre Xiaomi ayrıca tanıtılacak bilgisayar için meraklıları çok fazla bekletmeyecek ve ürün ağustos döneminde raflarda olacak.
Windows 10 işletim sistemiyle çalışacak bilgisayarda ekran 12.5 ya da 13.3 inç büyüklüğünde olacak. Intel'in Skylake tabanlı Core i5 ve Core i7 işlemcilerinden güç alacak modelde RAM ise maksimum 8GB şeklinde belirlenecek.

Mi Book ya da Mi Notebook, Apple'ın MacBook Air modeline benzer bir tasarım sergileyecek. Tamamı metalden oluşacak bilgisayar için ayrıca 450 dolarlık bir fiyat şimdiden dillendiriliyor.

Xiaomi her alanda olduğu gibi bir kez daha fiyat performans odaklı bir ürünle tüketicilerin karşısına çıkacak. Bu nedenle Çinli üreticinin bilgisayar dünyasına sunacağı çözüm şimdiden heyecan yaratmıyor değil.

(shiftdelete).
Benzer Yayınlar

0 yorum: